Henkilökuvat yritykselle

Kuvaus voidaan tehdä toimipaikassasi, miljöössä tai studiossa. Sovitaan tapaaminen ja suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva tuotekonsepti!

Tuotekuvaus

Tuotekuva voi olla kuva aineettomasta tai aineellista. Myös markkinoitava palvelu voidaan nostaa esille hienoin kerronnallisin kuvin. Tutustu kuvatarjontaani ja ihastu! Perinteiset tuotekuvat syntyvät studiossa tai yrityksesi tiloissa laadukkaasti, nopeasti, edullisesti ja vaivattomasti. Kuvankäsittelyt tehdään aina kuvien julkaisukuntoon saakka asiakkaan toivomuksen mukaan. Suunnitellaan kuvaus yhdessä, sillä se onnistuu! Tuotekuvauksessa on mahdollisuus 360 asteen kuvaukseen.

Ilmakuvaus

Ilmakuvaus avaa uusia näkökulmia ja antaa perspektiiviä entisestään. Kuvauskohteina ovat maatilat, omakotitalot, yritykset ja julkiset rakennukset. Kuvista ja videoista saa monipuolisen kerronnan yritykselle tai upean muiston kotisi seinälle.

Teollisuuskuvaus

Teollisuuskuvaus, johon kuuluvat prosessit, koneet ja laitteet ovat ominaisinta aluetta minun vahvassa osaamisessa. Pitkän teollisuuskuvaamiskokemuksen ansiosta voin tarjota kilpailukykyisen hinnan ja toimivan asiakaskonseptin palvelukseenne. Kuvapankkipalvelu tuo tärkeän komponentin jolla kuvat ovat asiakkaidenne ja sekä yhteistyökumppanienne saatavilla – helposti ja nopeasti.

Kiinteistö- miljöö ja panoraamakuvaus

Yrityksesi toimitilat ja markkinoitavat kiinteistöt ovat kohteita joissa kuva on välttämätön. Ilman laadukasta kuvaa on vaikea kertoa kohteen erinomaisuutta. Suunnittelemme kuvaukset yhdessä saadaksemme parhaat tulokset kustannustehokkaasti.

Tulen mielelläni keskustelemaan kuvauksestasi! Ota rohkeasti yhteyttä!

Asiakkaitani ovat mm: Fimet Oy, Cermetal Oy, AVA Room Oy,  Kiinteistömaailma Asuntoporvoo Oy, Suomen Apteekkariliitto SAL ry, Lastenkoti Veera Oy, Valmet Oy, Metso Power Oy,  Mil Safarit, JS Suomi, Marc-Rak Sjöholm Oy Ab, Rakennuspalvelu Mika Sund, Betesda Säätiö,  ProAgria Maatalouden Laskentakeskus Oy, Pornainen Seura ry, Tarinateatteri Kapriisi Espoo, K-Market Pornainen,  Järvenpään Seurakunta, Pornaisten Seurakunta, Metsästäjäliiton Uudenmaanpiiri, Pornaisten kunta

"Kiitos! Kunnia tästä ja "sateenvarjo -kuvasta" kuuluu Valokuvaaja Juha Vääräkangas. Jos tarvitsette hyvää kuvaajaa, suosittelen lämpimästi. Ensimmäistä kertaa ei tehnyt mieli itkeä ja oksentaa, kun näki omat kuvansa."

- Kiinteistömaailma Porvoo / Anika Ylander

Kuville tuli hoppu, viimeinen deadline on annettu huomiseksi. Onnistuuko? Onnistui!

- Miia

Kiitos tosi paljon. Aivan loistavia kuvia, sekä laadullisesti että kuvakulmineen ym. Näistä saan hyvän ja laadukkaan kuvan portfoliooni. On aina upeeta nähdä ammattilaisen kädentaitoa. Tässä sen näkee vielä erityisen hyvin.

- Petri

On tosi hyviä kuvia jälleen!!

- Sinna

Saamme Fredrikin kanssa kuvat auki ja hyvä Juha, ne ovat hienot.

- Marcus

Kiitos viimeisestä, hyviä kuvia tuli Onnelan Casinolta!

- Saija

Kerrassaan upeita kuvia! Kyllä sen näkee kun on ammattilainen asialla. Voidaan varmaankin pyytää sinua myös muulloinkin ottamaan kuvia? Kiitos myös sinulle hyvästä ja kivasta yhteistyöstä!

- Teija