Valokuvaaja
Juha Vääräkangas
puh. 040-5332137
juha@juhavaarakangas.com
Rekisteriseloste

STUDIO (ajanvarauksella)
Kirkkotie 175 
07170 Pornainen
(OP talo/posti)
Google Maps

twitter-bird-light-bgs.pngSivuni Twitterissä

 

Lapsi- ja perhekuvaus

Miljöökuvaus 77 €
Studiokuvaus 56 €

Pirteät ja puuhakkaat kuvat kertovat parhaiten lapsesi luonteesta. 20 vuotta sitten otetusta ja onnistuneesta kuvasta voi sanoa huudahtaen "Muistan tämän kuvan!". Kuvani kertovat ammattitaidosta lähestyä lasta – saan hänestä parhaat puolet esiin! Mukavan rauhallinen ote ja kiireettömyys palkitsevat hyvänä lopputuloksena. Mukaan kuvaukseen voi ottaa leluja joilla on lapselle tunnearvoa. Samaisessa kuvauksessa voi ottaa myös kuvat perheestä, lemmikeistä, ystävistä, kavereista ja mikä parasta samaan hintaan!

Kuvaukseen kuuluu edullisen hinnan lisäksi kuvien säilytys webgalleriassa, josta sinulla on vuosi aikaa valita tarvitsemasi kuvat. Kuvauksessa otetaan runsaasti kuvia. Esim. 1-vuotis kuvauksessa saat galleriaan n. 40-80 ensiluokkaista kuvaa, joista valitset sen mieleisesi. Kuvia voi tilata useammassa erässä! Sukulaiset ja ystävätkin voivat halutessasi tilata kuviasi galleriasta. Vedokset valmistetaan aidoiksi valokuviksi ja laadukkaille materiaaleille erillisen hinnaston mukaan.

Tervetuloa kuvauksiin!

Asiakaspalaute:

Isot kiitokset kuvista! Olet saanut kuviin Hugon pirteän luonteen ja pienen miehen iloiset elkeet taltioitua ihanasti! Kanssasi oli mukava toimia. Hauskoja, tunnelmaltaan aitoja kuvia. Saat käyttää referenssikuvina. 

Yst. Terveisin
Katariina, Kimmo ja Hugo

 
Tweetit